Wildwind Sailing respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policyOk

Alternatieve programma's: Yoga en Pilates, windsurfen, of elke dag een nieuwe watersport

Je reist wellicht met iemand niet zo'n fanatiek zeiler is als jij. Geen probleem! Met onze programma's Wildwind Adventures, Healthy Options en Free as the Wind hebben we voor elk wat wils. Voor kinderen onder de 18 is er ook nog de Wildwind Club voor Teens & Kids.

Een vakantie vol actie met Wildwind Adventures

Het Wildwind Adventures-programma biedt elke dag een ander avontuur! Wildwind Adventures is ontworpen als dé ultieme watersport-samplervakantie en is bijzonder geschikt voor avontuurlijke gezinnen. Wie wist er dat je zóveel kunt beleven in één vakantie!

Het Wildwind Adventures-programma is over het algemeen geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder, maar voor sommige activiteiten moeten kinderen jonger dan 16 jaar worden begeleid door een ouder of voogd.

Voor een volledige beschrijving van ons Wildwind Adventures-vakantieprogramma is er een speciale Wildwind Adventures-website.

Healthy Options

Ons innovatieve Healthy Options-programma is ideaal voor partners die niet zo van zeilen houden, of voor iedereen die graag wil relaxen na een actieve dag op het water. We bieden een breed scala aan Yoga-, Pilates- en fitnesslessen, maar bijvoorbeeld ook begeleide fietstochten door het prachtige Griekse platteland.

Bij het opzetten van het Healthy Options-programma hebben we gestreefd naar een vakantie vol diversiteit. Probeer stand-up paddle-boarden eens uit op het kalme water in de ochtend en ga mee met onze Agio Fili-boottocht, die  eindigt met een meditatiesessie op de meest rustieke plekken. Tijdens de boottocht terug stoppen we onderweg om te zwemmen en te snorkelen op een van de mooiste ongerepte stranden van Europa.

Onze Yoga-, Pilates- en fitnesslessen worden de hele dag door gegeven op een speciale locatie, slechts enkele meters van het strand. We bieden lessen voor zowel beginners als gevorderden, dus zelfs als je nog nooit Yoga hebt geprobeerd kun je meedoen en je flexibiliteit en belangrijkste spiergroepen verbeteren. Dat is voor iedereen heel nuttig, maar zeker ook voor wie zeilt!

Voor meer informatie over ons Healthy Options-programma in Vassiliki is er de website van Healthy Options.

Free as the Wind

Dit is een vakantie als geen ander: combineer Europa's beste dingy- en catamaran-zeilvakantie met windsurfen van wereldklasse, aangeboden door onze buren Club Vass, welllicht de meest complete surfschool van Griekenland. Het is de ultieme Vassiliki-ervaring!

Het windsurfgedeelte van uw vakantie wordt georganiseerd in samenwerking met Club Vass, een van 's werelds grootste windsurfcentra dat zich op slechts 50 meter afstand van Wildwind bevindt. Er wordt vier dagen per week les gegeven, in twee beknopte sessies van twee uur per dag. Zoals Wildwind gebruik maakt van de uitmuntende wind in de baai om te zeilen, zo doet Club Vass dat voor het windsurfen. De lessen zijn van topkwaliteit en worden gegeven voor RYA-gecertificeerde instructeurs. Elk jaar is er weer gloednieuwe materieel, dit jaar zijn er meer dan 300 boards van Fanatic, JP, RRD, Severne en Tabou aanwezig en zeilen van Severne en Duotone. Wat je niveau of ambities op het gebied van windsurfen ook zijn, voor jou is er altijd de perfecte kit!

Zowel voor zeilen als windsurfen zijn de klimaatomstandigheden in de baai van Vassiliki ideaal. De lichte landwaartse wind in de ochtend zorgt voor perfecte veilige omstandigheden voor beginners. terwiijl de sterke cross-shore wind in de middag geweldig is voor wie op volle snelheid over het water wil vliegen of wie wil freestylen op op glad, vlak water.