Wildwind Sailing respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policyOk

Wildwind in Griekenland, al 30 jaar aan kop!

Rob Spencer

In de afgelopen 30 jaar heeft het centrum van Wildwind een reputatie opgebouwd als de toplocatie voor windrijke middagen en perfecte omstandigheden voor zeilen vanaf het strand. Gelegen in de baai van Vassiliki op het eiland Lefkas kent Wildwind een vriendelijke, ongedwongen sfeer. Wij zijn trots dat wij een van de beste locaties ter wereld zijn voor mensen die veel verwachten van hun zeilvakantie.

Ons team van zeer ervaren en RYA-gekwalificeerde instructeurs zorgen ervoor dat u het maximale uit uw vakantie haalt terwijl u steeds in veiligheid blijft,  ook op het water. Wij bieden u keuze uit een reekt topboten, inclusief een grote selectie dinghies en catamarans.

Reist u met iemand die niet speciaal van zeilen houdt? Ook voor hem of haar is er  van alles te beleven in en rond Vassiliki. Bijvoorbeeld ons unieke Healthy Options-programma, waarin Yoga, Pilates, en fitnesslessen centraal staan naast massage, fietstochten, begeleide wandelingen over het eiland en meer. Wildwind staat bovendien bekend om het ontspannen sociale leven en onze strandbarbecues en relaxte cocktail nights met livemuziek zijn inmiddels legendarisch.

Wat maakt zeilen in Vassiliki zo bijzonder?

Het beste zeilweer

De meeste ochtenden staat er een zachte landwaartse wind, wat ideaal is voor beginners die hun eerste ervaring met zeilen of windsurfen komen opdoen. Meer gevorderde zeilers gebruiken deze tijd om hun techniek op de meer veeleisende boten te oefenen of om hun freestyle-windsurfkunsten te tonen. De meeste middagen verschuift de wind naar overdwars over de baai, terwijl zij snel in kracht toeneemt. Dat garandeert een spannende middag in het veilige water van de uitgestrekte baai. De meer ervaren zeilers kunnen nu zwarewindoefeningen doen, of gewoon voluit vaart maken, terwijl nieuwelingen samen met een van onze gecertificeerde instructeurs de rit van hun leven beleven!

De beste zeil-instructeurs

Onze team bestaat uit professionele, ervaren en benaderbare instructeurs, van wie een groot aantal wedstrijd-ervaring heeft op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn een RYA-erkende instelling en bieden als een van de weinige alle trainingen uit de volledige RYA-syllabus aan. Deze trainingen worden aangeboden zonder extra kosten, terwijl de RYA-certificering betekent dat uw veiligheid altijd is gewaarborgd.

 

 • Ww lef equitpment foiling laser

  Foiling Laser

 • Ww lef best equipment rs quba

  RS Quba

 • Ww lef best equipment rs feva

  RS Feva

 • Ww lef best equipment laser pico

  Laser Pico

 • Ww lef best equipment laser l2

  Laser L2

Het beste materieel

Op het strand ligt een indrukwekkende keuze aan boten op je te wachten: high performance dinghies en catamarans voor ervaren zeilers (inclusief foilers), plus een grote selectie aan boten waarmee beginners en de jongste zeilers goed mee uit de voeten kan. Zie onze volledige vloot

De beste vakantie voor families

Wildwind is een geweldige plek om met het hele gezin een geweldige tijd te beleven! Maar ouders hebben soms ook wat 'me-time' nodig. Onze Club is open voor kinderen en tieners tussen de 7 en 17, van maandag tot zaterdag, zowel 's ochtends als' s middags. Wildwind Teens en de Wildwind Kids Club is geschikt voor alle kids, ongeacht hun zeilvaardigheden, en biedt leuke activiteiten op en aan het water.

Laatste nieuws en activiteiten…

2020 prices held until November 30th!

I have been truly humbled by the number of our regular clients who have kept coming back to our award winning sailing centre in Vassiliki over the past two difficult years.

Lees meer

2020 prices held until November 30th!

Wildwind Greece is now FULL for 2021 - Wildwind Mauritius opens October 1st.

Thanks to the support of our wonderful clients who have continued to visit us throughout 2020 and 2021.

Lees meer

Wildwind Greece is now FULL for 2021 - Wildwind Mauritius opens October 1st.

Meer nieuws
 • More to do 1

  Wildwind Kids’ Club for kids from 7 to 17

 • More to do 2

  Learn how to sail

 • More to do 3

  Yoga, Pilates and fitness with Healthy Options

 • More to do 4

  BBQ and cocktails nights…

 • More to do 5

  …with live music

Hotel swimming pool with ocean view 2

Familiehotels direct aan het strand

Voor uw verblijft hebt u keus uit een aantal mooie door Griekse families gerunde hotels, direct aan het strand, direct naast ons zeilcentrum. De bars, restaurants en zwembaden van de hotels bieden prachtig uitzicht over de baai van Vassiliki en zelfs op de  nabijgelegen eilanden Kefalonia en Ithaka. Wij zijn gevestigd in Vassiliki op het prachtige Griekse eiland Lefkas. Met haar bekroonde stranden en een ongelooflijk landschap staat Lefkas bekend als de parel van de Ionische zee. Lefkas is nog geen twee en een half uur vliegen vanuit Nederland en ons centrum ligt slechts een uur van de luchthaven af, wat een prachtige tocht oplevert over de oostkust van het eiland naar ons centrum in het zuiden.

Meer over onze hotels aan het strand