Wijzig taal

Belgium

Websites voor andere landen

Free as the Wind - Combineer zeilen en surfen in één vakantie

Combineer zeilen en surfen voor de ultieme watersportvakantie! De lichte landwaartse wind in de ochtend geeft de perfecte veilige condities voor beginners. De sterke wind in de middag is geweldig voor wie in flink tempo de baai over wil zeilen of surfen of voor wie wil freestylen op het gladde, vlakke water.

Zeilen bij Wildwind

Met het Free as the Wind-programma kun je nog steeds deelnemen aan de activiteiten van het reguliere zeilprogramma van Wildwind. Je kunt zoveel zeilen of juist windsurfen als je wilt, afhankelijk van waar je op dat moment zin in hebt.

Eersteklas windsurfen bij Club Vass

Ons surfprogramma wordt opgesteld in samenwerking met Club Vass, een van de grootste windsurfcentra ter wereld en op nog geen 50 meter afstand van Wildwind. Vier dagen per week wordt er les gegeven in compacte sessies van twee uur per dag.

Maak gebruik van de unieke weersomstandigheden van Vassiliki met een perfecte mix van lessen van topkwaliteit van RYA-gekwalificeerde instructeurs en de jaarlijks nieuwe surfkits. Dit jaar heeft Club Vass 250 planken van Fanatic en Starboard en meer dan 300 zeilen van Severne. Wat je surfniveau of aspiraties ook zijn,  we hebben altijd de perfecte kit voor je!

Unieke weersomstandigheden voor de perfecte zeil- en surfvakantie

Ochtend - De meeste ochtenden staat er een gematigde landwaartse wind. Dat is de ideale situatie voor beginners die het zeilen en/of surfen nog onder knie moeten krijgen. De betere zeilers en surfers gebruiken deze tijd om meer geavanceerde technieken te oefenen of om te freestylen. 

 

Middag - De meeste middagen draait de wind diagonaal over de baai en naarmate de dag vordert neemt de wind in kracht toe. Dit betekent veilige omstandigheden op het vlakke water in de uitstrekte baai. Ben je meer ervaren, dan is dit het moment om er in volle vaart op uit te gaan!

 

Speciale aanbiedingen?

Blijf op de hoogte met de laatste aanbiedingen, updates, nieuws en nog veel meer.

Geef een geldig e-mailadres op

11.100+
tevreden gasten

65% + terugkerende gasten

Wildwind sailing badge

This was my first time at Wildwind and I can honestly say it was one of the best holidays I've had in a very long time

Nu boeken!!

Wildwind Holidays
Elizabetlaan 13, 8300 Knokke, België +32 50 517 065
info@wildwind.be